25.8 C
София
понеделник, 15 август 2022 г.

Борисов в Дупница: За 6 месеца съсипаха всичко

Снимка: Novini247

„Стягайте се и не се поддавайте на провокации. Видя се за 6 месеца – 4 пъти повече платихте за ток, спряха всички инфраструктурни проекти, цените растат нагоре, 214 починали днес, никакви мерки и никаква ваксинационна кампания. Само за 6 месеца съсипаха всичко, което ние години градяхме.“ Това каза от Дупница лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Политическите партии трябва да помолят своите симпатизанти да отидат да се ваксинират. Видяхте Америка и Европа, всички стадиони пълни. Всичко работи, вече и без маски в самолетите, а ние от днес ще имаме мерки за затваряне. Трябва да се срамуваме от това, което Радев и Кацаров направиха. Когато цял свят тръгва да им работи икономиката, ние ще вадим пари от бюджета да подкрепяме бизнес и желаещите да отидат някъде“, каза още Борисов.

„Откъде накъде данъкоплатците ще плащат за тестове. Донесли сме ваксини безплатни, най-хубавите – 3 млн. ваксини. Сутрин учениците няма да ходят на училище, ама вечерта трябва да се съберат в дискотеката. Или някой не иска да се ваксинира, ама аз или данъкоплатецът трябва да му платят теста, за да отиде на ресторант, къде е логиката? Европа и Америка ни показаха как става, трябва да се обединим и по 50-100 хиляди на ден трябва да се ваксинират. Над 200 са умрелите, болниците са пълни, това ни донесоха“, допълни лидерът на ГЕРБ.

Източник: Труд

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html