25.8 C
София
понеделник, 15 август 2022 г.

Фенове събират пари за „най-належащите“ плащания в „Левски“

Снимка: Levski.bg

Финансовите постъпления, които ще влязат в „Левски“ от новата кампания за членските карти на клуба, ще бъдат използвани предимно за погасяване на най-належащите плащания. Ръководството на тима даде пресконференция, на която даде начало на новата кампания „Аз съм Левски“.

Изпълнителният директор Ивайло Ивков беше категоричен, че феновете и клубът трябва сами да си помогнат, ако искат да излязат от тежката финансова ситуация. „Сумите ще бъдат използвани за най-належащите дела в клуба, за да може клубът да си стъпи на крака и да върнем ако не купите и титлите, то поне да сме в битката за тях. Ще бъдат използвани, там където е най-належащо за клуба. Имаме огромни за нашия стандарт средства ежемесечни, които трябва да изплащаме. Ако ние не се хванем за яките и не се издърпаме нагоре, никой партньор няма да ни повярва. Тогава ще дойдат и ще ни повярват хората. Едва тогава ще ликвидираме дълга“, каза Ивайло Ивков.

От старта на кампанията през октомври 2020 г. до днес, 20 000 левскари са се сдобили със своята членска карта. „Искам да ви призова за една невиждана активност, защото най-важният ни капитал, са нашите привърженици – „синята общност“, моля всички, които са с членски карти да ги подновят и да привлечем нови съмишленици. Имаме нужда от вас, участвайте“, каза още новият изпълнителен директор на „сините“.

Източник: bnt.bg

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html