13.8 C
София
сряда, 18 май 2022 г.

Пускат публика на ЦСКА – „Заря“, антигенните тестове на стадиона ще са по 10 лв.

Снимка: ЦСКА

От ЦСКА обявиха, че срещата със „Заря“ от Лига на конференциите ще се играе пред публика. „Червените“ ще отворят пунктове за тественe в Борисовата градина специално за срещата.

„Мачът между ЦСКА и „Заря“ от Лигата на конференциите ще се играе пред публика. Информацията бе потвърдена от Министерството на здравеопазването и Столичната регионална здравна инспекция. Зрителите, които искат да гледат на живо срещата на Националния стадион „Васил Левски“ в четвъртък, ще трябва да покажат зелен сертификат – те трябва да са ваксинирани, да имат сертификат за преболедуван COVID-19 или да имат отрицателен PCR или антигенен тест. С цел да улесни привържениците, които искат да подкрепят любимците си на стадиона, ръководството на ЦСКА организира специализирани пунктове за тестване в дните преди мача със „Заря“.

В сряда ще бъдат отворени 2 пункта – един пред музея на стадион „Българска армия“ и един до фен магазина, като те ще бъдат с работно време от 12:00 до 19:00 ч. В четвъртък освен тях ще работят още 3 пункта около Националния стадион „Васил Левски“ с работно време от 11 ч. до 22 ч. Във всеки пункт ще бъдат осигурени достатъчно служители, които да обслужат желаещите да се тестват. Ръководството на ЦСКА договори и преференциални цени за всички зрители, които искат да се тестват специално за мача – бързият антигенен тест ще струва 10 лв. в специализираните пунктове. Призоваваме всички желаещи да се тестват да го направят възможно най-рано, за да се избегнат струпвания преди мача.

Билетните каси на стадион „Българска армия“ ще работят от 12:00 до 19:00 ч. днес, а в деня на мача билети ще се продават и на касите на „Гурко“ от 11 ч. до края на първото полувреме на срещата, която започва в 22:00″, написаха от „Армията“.

Източник:  cska.bg

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html