18.8 C
София
вторник, 9 август 2022 г.

Боби: Поне два пъти БФС е помагал на ЦСКА

Снимки: БНТ; Dsport

Поне на два пъти Българският футболен съюз е помагал на ЦСКА в последните две години, заяви президентът на футболната ни централа Борислав Михайлов пред БНТ.

„Много от тези 15 години Стойчо Младенов е бил в различни държави, от някои от които си е тръгвал без да разберат феновете, за да може да излезе от държавата. На Младенов мога да му кажа лично, че БФС на два пъти е взимал активно участие в проблемите на ЦСКА с лицензирането и с отношенията им към УЕФА. И двата пъти са били в полза на ЦСКА. По-рано УЕФА им даде възможност да играят в турнирите, преди това за направата на изцяло нов формат на първенството“, зави Михайлов пред обществената телевизия.

Президентът на БФС също така призова треньорът на „армейците“ да не нагнетява напрежение с изказванията си. „Стойчо Младенов е сериозен човек, аз го уважавам, играли сме заедно на световното първенство в Мексико през 1986 г. Нека да не се изказва така, защото хората го харесват, феновете на ЦСКА – също. Няма нужда да вкарва такава анти-емоция срещу футболния съюз, защото това, което казва не е вярно“, добави Борислав Михайлов.

Източник:  Bnt.bg

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html