23.2 C
София
понеделник, 15 август 2022 г.

Джошуа към Усик: Това е война, искам си поясите!

Снимки: Интернет

Антъни Джошуа говори за предстоящия реванш между него и Александър Усик и заяви, че е готов да си върне загубените световни титли след поражението от украинеца на 25 септември в Лондон.

Усик спечели по точки след единодушно решение на съдиите, но идната пролет ще се проведе реванш между двамата боксьори, който Джошуа не планира отново да загуби.

„Искам да взема душата му. Само това е в главата ми. Със стъпването ми на ринга чувам само това: „Прати този човек на място, където не иска да отиде. Това е война. Излизам с мисълта да нараня опонента, да го пратя в такова положение, че да се откаже, да не може повече. Това е боксът. Понякога трябва да вървиш сред удари. Тайсън Фюри може да дойде и да гледа как тренирам. Спарингът не е бой. Добре дошъл е да дойде в залата и да ми даде съвети. Така или иначе не се бия с него в следващия си мач, така че няма от какво да се притеснява. Трудно е да се биеш срещу боксьори с обратен гард. Ото Валин му създаде проблеми, както Усик на мен“, добави Ей Джей.

„Ако спечеля реванша и Усик реши, че не иска още, можем да организираме този мач с Фюри. Всички, които ми казват да не се бия с този човек, не ме познават. Не знаят откъде идвам. Мога да ида и да се бия в Украйна, не е проблем. Той със сигурност ще иска да вземе максимума от последния си момент слава. Но мога да му кажа: „Идвам да си прибера поясите, момче!“.“, завърши британецът.

Източник:  7sport.net

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html