6.4 C
София
понеделник, 29 ноември 2021 г.

Ясен Петров не повикал вратар в националния, защото не разсмивал съотборниците си

Снимки: LAP.BG; ЦСКА 1948

Вратарят на ЦСКА 1948 Даниел Наумов обяви, че не е викан в националния отбор заради тенденциозно отношение. По думите му става въпрос за човек от щаба на Ясен Петров, който не го харесвал. От „лъвовете“ обяснили пред „червените“, че Наумов „не разсмивал достатъчно групата по време на лагери“.

„Аз съм аут от националния отбор заради лично отношение на даден човек от щаба на Ясен Петров. Не е продиктувано от мое действие или конкретна ситуация. Може би нещо трупано с години, което не мисля, че трябва да засяга интересите на националния отбор. Боли ме, че не съм част от националния отбор в момента. Не съм говорил с Ясен Петров по този въпрос. Не знам дали е запознат със ситуацията. Това ми влияе отрицателно. Резултатите на моя отбор не са добри и това беше използвано, за да не ме извикат в националния отбор.

Обяснението, което от щаба са дали към мои треньори, е че не разсмивам достатъчно групата по време на лагери. Да, така е, колкото и абсурдно да звучи. Мисля да покажа с добри игри, че имам място в националния отбор. Не искам да упреквам никого. Казвам нещата такива, каквито са. Уважавам изключително много Ясен Петров. Дебютирах за мъжкия отбор именно под негово ръководство. Надявам се с игрите си да го убедя, че заслужавам място в националния отбор“, допълни пред Sportal вратарят на ЦСКА 1948.

Източник: Sportal.bg

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html