-2.2 C
София
сряда, 8 декември 2021 г.

Изложба представя преглед на българския дизайн през 2021 г.

Снимка: Melba Design Initiatives

Експозицията ще бъде открита на 11 ноември от 19 ч. в арт пространството КО-ОП и може да бъде разгледана до 21.11.2021 г.

Студио Комплект продължава своята линия от прегледи на актуалното състояние на българския дизайн. Превърналата се вече в традиционна годишна практика от първото издание на фестивала насам, събира някои от забележимите проявления на дисциплината през реализирани проекти в различни сфери на дизайна (графичен, моушън, продуктов, социален, интериорен дизайн, типография, бижу, мода и още).
Поредицата групови изложби стартира през 2018 г. като основна съдържателна част на фестивала за дизайн МЕЛБА под името „Преглед на българския дизайн“. Мотивацията зад подбора на Студио Комплект е да запознае публиката с някои примери за умело и стойностно приложение на дизайна. Богатството на интерпретации е обединено от силен и запомнящ се визуален език, високо качество и безкомпромисна естетика, които култивират усет към по-добрия начин на живот.
За четвъртото издание на изложбата Студио Комплект поставя като водеща тема Стойността на дизайна. Отново съвсем преднамерено са поканени представители на различни дизайн дисциплини и в различен етап от своето развитие:
Анелия Антова
Botanic Lab
Деница Бояджиева
GEMJI (Гемджи)
Горичка в количка
ЕТИКА
Люба Халева
Мила Воденичарова
Работилница ПУНКТ
Роузи Ейзор
Studio Frank
Източник: КООП

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html