9.8 C
София
понеделник, 29 ноември 2021 г.

Лозан Панов: Лидерите на „Демократична България“ готвят предателство

Снимка: БГНЕС

Опасявам се, че лидерите на партията, която уж ме подкрепя на тези избори, са на път да предадат всички онези, които вярват, че те ще изчистят „угоените паяци“ на бившата репресивна машина на комунистическия режим, написа днес във Фейсбук кандидатът за президент, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от формацията „Демократична България“, Лозан Панов.

Лозан Панов се опасява, че предателството ще се изрази в управление съвместно с БСП на Корнелия Нинова, която дала всичко от себе си за безпрепятственото и окончателно завладяване на съдебната система. Панов пита лидерите на „Демократична България“ защо не задават въпроси за проекта на Румен Радев за конституционни промени.

„Опасявам се, че лидерите на партията, която уж ме подкрепя на тези избори, са напът на предадат всички онези, които вярват, че те ще изчистят „угоените паяци“ на бившата репресивна машина на комунистическия режим“, казва Панов.

Кандидатът за президент посочва още, че директорът на Националната агенция за приходите Румен Спецов е поискал среща с него и го е информирал, че ще обжалва решенията на съда по ревизионните актове за неговите доходи и тези на съпругата му. Панов стана обект на серия от данъчни проверки, след като през 2017 г. подаде имуществена декларация само пред Инспектората към Висшия съдебен съвет, но не и пред Сметната палата.

„Терорът върху семейството ми ще продължи. Очевидно го бяха изпратили, за да ме обработи и да стана по-сговорчив с „промяната“. Защото до този момент стоях настрани и не давах признаци, че я подкрепям“, посочва Панов. Той уточнява, че в кавички слага промяната, когато говори за работата на служебното правителство.

Източник: Дневник

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html