7.8 C
София
понеделник, 29 ноември 2021 г.

Ясен Петров: Може и да има обидени, не мога да повикам 35 човека

Снимки: Dsport

Националният селекционер Ясен Петров говори пред медиите преди заминаването за Одеса, където утре предстои контролна среща с Украйна. След това „лъвовете” се изправят срещу Швейцария в световна квалификация. Специалистът заяви, че може да има обидени футболисти поради факта, че не са попаднали сред избраниците му. Той обаче беше категоричен, че няма да говори с никого чрез медиите.

„И двата мача са много сериозни. Настроението е отлично. Надявам се на много добро представяне. Имайте предвид, че нашето желание е от всеки мач да извличаме максималното. Най-важното е да покажем добра игра. Какво ще стане, ще видим”, започна Петров. „Засега сме 24 човека. Всички са добре. И другите отбори имат проблеми. Никога не се оправдаваме. Липсват играчи, които бяха на предния лагер. Костадинов едва ли ще играе срещу Украйна. Имаме и други планове. Ще направим ротации. Ще дадем възможност на голям брой играчи. На този етап не сме говорили за нов договор. Най-важното е сега да покажем добра игра. За моя договор е най-малкото, за което мисля. 24 човека сме повикали. Не можем 35. Това сме преценили. При всички положения може да има хора, които да се чувстват обидени. Досега сме дали шанс на 12 дебютанти. Предполагам, че ще има и нови сега. Основната ни цел е да подмладим отбора. Трябват и опитни, разбира се. Младите обаче са болшинство”, добави той.

„Трябва да вземем нещо в Швейцария. Това сме решили. Тези футболисти са при нас. Чрез вас няма да говоря с никого. Ако имам да кажа нещо на някого, ще е лице в лице. Не съм човек, който говори през медиите”, каза още селекционерът.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html