9.8 C
София
понеделник, 29 ноември 2021 г.

Борисов подкрепи Лозан Панов и нападна Кирил Петков

Снимка: ГЕРБ, пресцентър

„От дни говорим за машинациите и сутринта Цветозар Томов от „Демократична България“ каза по тв, че новите 199 машини от склада на „Сиела Норма“ напълно са изненадали ЦИК. Взето е решение да бъде информиран Рашков, който трябва да отговаря всъщност за изборите“, коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг.

Бившият премиер се пошегува с лапсус на Румен Радев, който от Тетевен казал, че „всичко зависи от манипулацията“, но се поправи, че било от мотивацията.

„Внасяме в ЦИК писмо, в което искаме независим одит на машините. Искаме прозрачност“, това го казва Христо Иванов на 4.01.2021 г. Ние подкрепяме искането и настояваме да стане факт, посочи Борисов.

Г-жа Манолова се извъртя на 180 градуса, през 2018 г. искаше да се броят подробно квитанциите, за да не се манипулира вота, а сега прави точно обратното, коментира Бойко Борисов.

Изборите към момента са машинации. Представете си, че всичко, което се случва, да се бе случило по време на мандата на „Борисов 3“. Лидери щяха да си късат ризи и чорапогащи, граждани щяха да проникват в складове. Или какви щяха да са реакциите на президента. Шести ден задаваме въпроси, няма отговори за първите машини, за квартета на софтуера, карат ни се, че задаваме въпроси, допълни го Томислав Дончев.

„Лозан Панов разкри, че Спецов го е извикал да го проверяват. Това е нечуван скандал. Ние изцяло заставаме зад Панов. Недопустимо е да го плашат“, уточни Борисов.

„Кирил Петков в Нова тв май беше, започна да реди министри. Направи ми впечатление, че изброи за транспорта, май Събев беше от Русе, който в същото време е внесъл 100 000 лева като дарение за кампанията. Донесъл е 100 000 лева като дарение и той го обявява за министър. Това да ти брои някой 100 000 и ти да го обявиш за министър почтено ли е“, попита лидерът на ГЕРБ.

„Той е откачен човек. Такива негодници, това не може да бъде истина. Дебили! Каква връзка, тая глупост, ако я е казал… Аз станах и банкер вече“, ядоса се лидерът на ГЕРБ на въпрос за твърденията на правосъдния министър Иван Демерджиев, който обяви по-рано днес, че трябва да се провери връзка между Бойко Борисов и „Сиела Норма“.

„Това, което ми дават като справка докторите, е, че имаме огромна част от българския народ активни случаи. Ние още не знаем всички тези мобилни секции ще ги има ли, няма ли да ги има. Карантинирани са 51 500 души. До неделя с това темпо ще са 60-70 хил. души. Общо под особен режим на гласуване са над 165 000 души“, добави Борисов.

Източник: Пловдив 24

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html