6.4 C
София
понеделник, 29 ноември 2021 г.

Висящият хотел в Перу, който не е за хора със слаби сърца

снимки: euronews

Хотел Natura Vive Skylodge, разположен в района на Куско в Перу, предлага невероятна гледка към долината отдолу. Причината – той буквално виси във въздуха и то на доста голяма височина. Можете да стигнете до него само с катерене, но определено си заслужава усилията.

В района има какво да се види, като най-голямата забележителност е Мачу Пикчу, разположен само на 12 километра. Изкачването на 400 метра по ‘via ferrata’, планинска пътека с обезопасителни фиксатори, вградени в скалата, и спускането от планината са приключения сами по себе си.

Гостите определят престоя си в Natura Vive Skylodge като уникално приключение, което пренася преживяването от спането под нощното небе на съвсем ново ниво. Звездите и луната изглеждат невероятно близо от стъклената капсула, създавайки незабравима космическа атмосфера.

Изкачването към самия хотел не е за тези, които се боят от височини. Настаняването също. Буквално ще ви се струва, че висите във въздуха и не е изключено да ви се завие свят. Но изживяването си заслужава – от храната, през атмосферата, до гледката – всичко си заслужава.

Капсулата за хранене на Natura Vive предлага истинско перуанско гастрономическо изживяване, съчетано с някои изключителни гледки.

Капсулите за хранене са отворени за обяд, дори ако не сте отседнали в хотела. Все пак ще трябва да се изкачите, за да се насладите на храната си с гледка, но това означава, че няма нужда да се чувствате виновни за допълнителния десерт. Предлага се фотографска услуга, за да запазите спомена от деня си на високо.

Ако не се страхувате от височини, това приключенско настаняване може да ви осигури най-добрият нощен сън, който някога сте имали.

Източник: euronews

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html