9.8 C
София
понеделник, 29 ноември 2021 г.

Костадин Костадинов: За „Възраждане“ властта не е самоцел

снимка: БНР

„В парламента всички са управляващи, защото това е законодателната власт. Ще имаме право да внасяме законопроекти да предлагаме решения“, заяви лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

„Нека да видим какви ще са нагласите на тези, които искат да правят правителство, защото имаме изисквания по отношение на някои политики“, коментира той.

„За „Възраждане“ властта не е самоцел, за „Възраждане“ властта е средство за постигане на целта. Нормализация на обществения живот в страната, план за програма за преодоляване на демографската катастрофа, възстановяване на образователната и здравна система“, обясни Костадинов.

До момента „Възраждане“ не виждат политическа сила, която да заявява намерения за разговор в тази посока.

„Това, което за нас и избирателите на „Възраждане“, а и за част от избирателите на другите партии, е най-важно, е постигане на пълна нормализация на живота в страната, премахване на ограничителните мерки и на дискриминационния зелен сертификат“, заяви Костадинов

„Възраждане“ ще предложат програма на всички парламентарно представени сили.

„Обяснявам си резултата ни с това, че на практика имаше двойно застраховане при гласуването и машинният вот беше дублиран с броене на хартиените отрязъци, което превърна шанса да се манипулира вотът в отрицателен“, заяви Костадинов.

Източник: БНТ

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html