9.8 C
София
понеделник, 29 ноември 2021 г.

Днес по БНТ може да гледате единствения дебат между Радев и Герджиков

Снимка: Новини.бг

Тази вечер от 20.00 ч. Българската национална телевизия ще излъчи единствения дебат между кандидатите за президент на България – Румен Радев и Анастас Герджиков.

Дебатът на живо може да се гледа в ефира на БНТ1 и БНТ4, както и на новинарския ни сайт bntnews.bg и на страницата ни във Фейсбук.

Водещ на специалното студио „Президентският дебат: Радев – Герджиков“ ще е Аделина Радева.

Обществената телевизия е единствената медия, в която Румен Радев и Анастас Герджиков ще дебатират за първи път и на живо преди избора на българските граждани в неделя.

Дебатите ще обхващат важните за обществото теми, в които основна роля играе президентската институция, както и политики, виждания и ценности на кандидатите.

Досега в своята история Българската национална телевизия е организирала няколко големи политически дебата, последният от които – между кандидатите за президент Цецка Цачева и Румен Радев на 10 ноември 2016 г., достигнал до милиони зрители в страната и чужбина.

ЦИК вече изтегли жребия за реда на обръщенията на кандидатите за президент и вицепрезидент. Първи по ред ще е двойката Анастас Герджиков – Невяна Митева. Румен Радев – Илияна Йотова са втори в реда на обръщенията си по БНТ и БНР.

Източник: БНТ

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html