-2.2 C
София
сряда, 8 декември 2021 г.

Красен Кралев: Животът на правителството на ПП ще е твърде кратък

Снимка: FlashNews

„Не разбирам необоснования оптимизъм на определени медии и анализатори, които откровено практикуват политически инженеринг спрямо обявения за победител на изборите нов политически проект. Ако въобще успеят да съставят правителство, животът му ще бъде твърде кратък.“  Това написа бившият спортен министър Красен Кралев във Фейсбук след победата на „Продължаваме промяната“ на парламентарните избори.

Te ще направят “исторически компромис” със Северна Македония и ще  ратифицират т.нар. Истанбулска конвенция, коментира Кралев.

Могат ли хора без какъвто и да е социален или професионален опит да се справят със здравната криза, с цените на електроенергията, с инфлацията или с икономическата криза?!

Ентусиастите, възпитавани в чужди държави, минават през България набързо и за малко. Чухте какво мисли лидерът на новата партия Кирил Петков за историята на нашата страна и за Северна Македония. За човек, прекарал живота си извън България, това е дребнотемие.

Няма никакво съмнение, че “Партията на промяната” на Румен Радев са поели неотложен ангажимент пред чужди посолства. Те са обещали да направят незабавно “исторически компромис” със Северна Македония и да ратифицират т.нар. Истанбулска конвенция. Какво печелят ли? Бърза слава и бързи пари. Професионалните измамници ще ограбят хазната, без да се усети никой. Правят го и в този момент.

След това, подобно на Симеон Сакскобургготски, ще се обидят на дебелоглавия български народ, че не е разбрал нуждата от историческия компромис със Северна Македония и ще драснат за Канада, САЩ или Дубай.
А българите ще очакват отново  следващия чужденец да дойде и да ги оправи за броени дни. “Вервайте им!”, пише още Кралев.

Източник: Фейсбук

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html