4.2 C
София
неделя, 5 декември 2021 г.

Охранител на Майк Тайсън: Правеше секс с непознати, за да не убие някой на ринга

Снимки: gq.com

Един от най-великите боксьори на нашето време – Майк Тайсън, е обичал да прави секс в съблекалнята непосредствено преди мач и това му е помагало да овладее агресията си. Разкритието направи един от бившите охранители на боксовата легенда Руди Гонзалес, който разказа доста интересни подробности за случките, на които е бил свидетел.

Руди твърди, че Тайсън се е притеснявал да не убие своя съперник на ринга и сексът е бил неговият начин да изразходва енергията си. „Една от най-големите тайни на Майк беше, че той просто трябваше да прави секс в съблекалнята преди двубоя. Трябваше да търся фенки, без значение кои. Майк ми каза: „Ако не правя секс, ще убия опонента си веднага. Майк го правеше, за да освободи част от енергията, която имаше. Криех момичетата в баните и съблекалните. Понякога идваше при тях за минута, скъсваше ги от секс и казваше: „Добре, този човек ще живее тази вечер“. Най-големият му страх беше, че ще убие някого на ринга. Не би било преувеличено да се каже, че Майк беше като влак, който мачка всеки по пътя си. Сексът беше неговият начин да освободи енергия и да се отпусне малко.“

Понякога боксьорът е страдал и от силна нервност и даже отчаяние преди двубоите. „Случваше се да избухва в сълзи преди да излезе на ринга. Имаше такъв голям проблем с безпокойството, отчайваше се, че не е достатъчно добър и че може да се издъни“, разказва още Руди Гонзалес.

Животът на великия боксьор беше изпълнен със скандали и извън ринга, но той направи велика кариера с баланс от 50 победи и 6 загуби, като спечели цели 44 мача с нокаут. Миналата година Майк Тайсън се завърна на ринга за демонстративен двубой с Рой Джоунс, завършил с равенство. Очаква се през 2022 г. отново да го видим в действие срещу Логан Пол.

Източник:  webcafe.bg

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html