4.2 C
София
неделя, 5 декември 2021 г.

Дъщерята на Марадона му написа писмо: Благодаря ти, че ни държиш изправени

Снимка: REUTERS/Agustin Marcarian
Eдна година след смъртта на Диего Армандо Марадона дъщеря му Джанина сподели в социалните мрежи писмо, което е написала за баща си, в което разказва за „Ада“, в който живее, и изразява нуждата си да намери „справедливост“.
„Отчаянието, уязвимостта ме обземат, чувствам се съкрушена, силите, които ТРЯБВА да притежавам, ме оставят да не мога да дишам“, започва Джанина. „Имам нужда да бъде въздадено правосъдие за внезапната ти смърт. Вече не мога да водя тази война на хиляди фронтове, срещу много врагове, обичайните, които стоят там, за да продължат да нараняват тези, които все още сме тук“.
След това младата жена уверява, че когато гледа сина си Бенджамин, чийто баща е Серхио Агуеро, „боли два пъти повече“. „Да живеем без теб всеки ден, ми струва скъпо, той говори за теб дори на животните. Трябва да живея в мир, да бъда щастлива и да направя твоя „крал“ щастлив. Знам. Съжалявам за ситуациите, които трябваше да видиш, но не видя“, заявява още една от наследничките на легендата..
„Мисля за теб, чувствам те, сънувам те, виждам те и намирам себе си. Продължавам да се уча, не съм пример, правя, каквото мога и всеки ден мога по-малко или повече. Дори не знам колко. Времето в крайна сметка доказа, че съм права, но няма полза, ако те няма. Бих предпочела да го нямам“, посочи Джанина.
„Утешава ме да знам, че винаги съм ти казвала ВСИЧКО. Прегръщам твоя гняв и прегръщам моя. Без да разбирам, само приемам, че и ти си направил, каквото си могъл с това, което те направиха с теб. В свят, пълен с лицемери, истинските, тези, които живеят, без да искат обяснения, тези, които чувстват, тези, които правят това, което казват, са лудите, те са кучи синове“, добави Джани.
„Няма да се откажа, нямах щастието да нося номер „10“ на гърба си, но твоето фамилно име и това, което си ми дал, ще продължат въпреки всичко и всички да живеят в мен. Те искат да ме видят как падам, но падането също е полет за миг. Обичам те и ще ми липсваш, докато се срещнем отново! Благодаря ти, че продължаваш да ни държиш изправени от там!“, пише още щерката на Марадона. Утре, 25 ноември се навършва една година от смъртта на великия Дон Диего.
Източник: Trud.bg

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html