6.4 C
София
понеделник, 29 ноември 2021 г.

Ивет Горанова: Искам да стана Спортист №1 на България

Снимка: AP Photo/Vincent Thian

Олимпийската шампионка от Токио 2020 Ивет Горанова добави бронз от световното по карате, за да оформи най-успешната си състезателна година. И съвсем логично си пожела да стане Спортист №1 на България за 2021 г.

В студиото на “Тази сутрин” Горанова разкри, че след златото в японската столица й е било доста трудно да намери мотивация за силно представяне на световното в Дубай.

“Бях много задоволена след олимпиадата и се чудех дали ще намеря нова мотивация за световното. Минаха два-три дни след олимпиадата и си казах, че трябва да си поставя нова цел – световното първенство. За да може нещо да ме дърпа напред, да бъда мотивирана. Това, което ме накара да остана мотивирана, беше, че нямам световна титла”, каза Ивет. “По-трудно ми беше на световното, може би защото на олимпиадата имах по-голямо желание и мотивация. Нещата не се получиха както исках, но съм щастлива, че завърших годината на подиума. Щастлива съм, нищо че е бронз”, добави тя. „Искам да стана „Спортист на „България“. Смятам, че го заслужавам“, каза още Ивет Горанова.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html