19.7 C
София
четвъртък, 18 август 2022 г.

Деси Банова-Плевнелиева с последни разкрития за кражбата на джипа ѝ БМВ Х5

Снимка: Блиц
Нямаше как да мълча за подобно безобразие – оказа се, че има още стотици такива случаи, заяви съпругата на президента Росен Плевнелиев за случая с откраднатия джип в мола пред очите й. Навръх Бъдни вечер пък се разбра, че полицията е разкрила мъжете, откраднали колата на съпругата на президента Деси Банова. Те са известни с прякорите Илиян Бабичката, Владо Македонеца и Ивайло Фаската. И тримата са познати на МВР, като двама от тях са осъждани. 

Днес Десислава Банова отново коментира пред Нова тв случилото се: „Много се надявах да има щастлива развръзка, защото се съгласете, че това е огромно безобразие – стана посред бял ден, пред очите на много хора, пред много камери и в известен столичен мол“.

„Органите на реда си вършат добре работата. Надявам се да има справедливост не само за моя случай, но и за стотиците други подобни.

Страшно много хора ми писаха и се оплакаха от същите кражби. Най-фрапиращият случай е една дама с малко бебе, която спира автомобила си в същия този мол за 10 минути, за да купи пюре за детето. Връща се на паркинга и колата я няма. Обръща се към охраната на мола, които започват да я подиграват, че най-вероятно е забравила къде е спряла колата си“, сподели още Банова.

„Не ми е известно автомобилът ми да е намерен. Надявам се все още да не е напуснал страната. Предполагам, че е в нечий гараж, но да – сигурно е бил подготвен именно за износ извън България“, уточни съпругата на Росен Плевнелиев.

„Категорично ще разпозная човека, който нагло се блъсна в мен няколко пъти и по този начин прихвана сигнала на ключа ми. За съжаление не мога да коментирам той как изглежда“, тъй като тече разследване.

Надявам се – чисто емоционално, колата да ми бъде върната. Вътре бе столчето на сина ми. В крайна сметка това са ламарини, но…“, каза още Банова.

Марио Киричков от СДВР пък потвърди, че има задържан за кражбата. По думите му той е от т. нар. „тежък контингент, криминално проявен и осъждан“.

Източник: Нова тв

 

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html