0.8 C
София
събота, 29 януари 2022 г.

Ицо Хазарта пали скандал в парламента

Снимки: БГНЕС

Депутатът от „Продължаваме Промяната“ Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, коментира от трибуната на Народното събрание протеста, организиран от партия „Възраждане“ в сряда.

„Имам един обикновен въпрос – ако аз утре реша и извикам 500 или 1000 от хората, които са гласували за мен и им кажа – елате да влезете незаконно в парламента, елате да поблъскате полицаи, може и да ви дам и по 40 лева, не е ли правилно господин главният прокурор да ми поиска имунитета, да бъда съден и да ме вкарат в затвора“, попита той.

„Въпросът ми е много прост: Дали в закона пише, че той е правен само за мен, или и за шепа нещастни фашисти“, завърши краткото си изказване Хазарта.

Той бе провокиран от декларация на „Възраждане“, която бе прочетена от парламентарната трибуна във връзка с вчерашният протест срещу зелените сертификати. Цончо Ганев призова управляващите да не винят тях за събитията на протеста, а да поемат отговорност и да премахнат зеления сертификат.

Изказването му пък бе в отговор на предходна декларация на „Продължаваме промяната“ от сутринта, че вчерашният протест е бил „безразсъдна хулиганска проява“.

- Реклама -

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html