24.8 C
София
понеделник, 23 май 2022 г.

Жена издъхна в Спешното във Враца

Снимки: glasnews.bg

Кошмарен случай с фатален край се разигра в Спешен център във Враца. За това сигнализира очевидец, който твърди, че жена на около 35-40 години, е издъхнала пред регистратурата, пред която е чакала близо 40 минути.

Тя е придружавана от своя съпруг и малкото им детенце, което за огромно съжаление става и свидетел на ужаса. Иван Илиев публикува покъртително видео от лечебното заведение. На него се вижда, как служителка на регистратурата безучастно гледа през стъклото и коментира, че жената вероятно е пила нещо.

В същото време не спира да разбърква кафето си! Впоследствие, вместо да повика медик, тя пита дали съпругът знае ЕГН-то на жената.

Притесненият мъж казва, че на жена му не ѝ достига въздух и вероятно си е глътнала езика. Прави опити да вдиша, но не успява и главата ѝ се накланя настрани.

Два дни жена му е приемала „Флудрекс“, а през нощта се е събудила със задух.

„За мен медицинската сестра на регистрацията трябваше спешно да извика медик, а не да търси лична карта, регистрация и направа на тест за ковид. Ако беше захранена с кислород жената щеше да е спасена, а нямаше и 35-40 г. Почина пред очите на детенцето си! Нямам думи!,“ написа Иван Илиев.

Източник:  glasnews.bg

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html