17.1 C
София
сряда, 25 май 2022 г.

Стоичков и Ганчев: Източването на ЦСКА трябва да спре

Снимки: БГНЕС
Тримата акционери в ЦСКА – Христо Стоичков, Гриша Ганчев и Юлиян Инджов, излязоха с позиция за санкциите, наложени на клуба от КАС. От съобщението се разбира, че стойността на делата и предявените претенции към клуба за обезщетения е над 1.5 млн евро. 
Публикуваме текста без редакторска намеса
Армейци, 
Във връзка с решението на КАС и ФИФА да блокира трансферите на ЦСКА Ви информираме за следното:
В последните 5 години армейският клуб водеше тежки битки във ФИФА и КАС с адвокатите на футболистите Сержиньо Рибейро, Гуидо Ди Вани, Нилсон Барош, Бернардо Тенгариня, Юнес Бенжелюн и агентите Мадам Ба и Хуан Руано. Повечето от Вас, обичащи клуба, дори не се сещат кои са тези лица, нали?
Да, но стойността на делата и предявените претенции за обезщетения е над 1 500 000 евро!
Интересен е фактът, че тези футболисти и агентите не зачетоха българското законодателство и не потърсиха в установения от закона срок дължимото от синдика на дружеството в несъстоятелност.
Друг интересен факт е, че доста идентични дела, заведени от други футболисти и агенти като Иван Боладо, Сивард Спрокел, Хуан Уриарте и т.н, ЦСКА справедливо и законно спечели съдебните битки  именно в тези споменати футболни институции.
И забележете! Откакто се върна в активна роля и власт „управленецът“ Борислав Бисеров Михайлов всички останали дела по същите казуси бяха загубени от ЦСКА. Нищо не казваме, никого не обвиняваме, само напомняме тази поредна „случайност“, от която пак потърпевш е най-великият български клуб. Но … нека е жив и здрав, без да забравя, че Господ гледа!
За финал, драги армейци, нека се запитаме: КОЙ директор с какви съображения и по каква футболна логика е подписвал и не е спазвал тези договори с произтичащите от тях подобни неустойки?
Кое спортно-техническо ръководство е позволило да се привличат подобни знайни и незнайни футболни виртуози, които без една изиграна минута за ЦСКА сега да търсят милиони?
Кой сега в цялата ситуация се е наредил на опашката, за да намаже дебело филията? Това не е въпрос с повишена трудност… Както се казва – знаем се…
Парите ще бъдат платени! И дано да са последните източени заради безхаберие и безотговорност финансови средства от клуба! 
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html