14 C
София
сряда, 25 май 2022 г.

ЦСКА отвори дарителска сметка

Снимка: БТА

ЦСКА открива дарителска сметка. Причината – изгубени дела в КАС за задължения към бивши футболисти, които могат да надхвърлят 3 млн. лв. Сметката се открива по призив на феновете, които изразиха желание да помогнат в социалните мрежи.

В декларация на сайта си от ЦСКА обясняват, че въпросните футболисти и агенти, към които текат делата, са изпуснали установения според българското законодателство срок да потърсят дължимото си от синдика на дружеството в несъстоятелност. Въпреки това обаче се оказва, че законите на КАС са над националното законодателство и затова отсъждат в полза на ищеца, въпреки че при идентични дела година по-рано, резултатът е в полза на клуба, се казва още в декларация.

Съобщението в сайта на ЦСКА:

Уважаеми армейци,

Във връзка с многобройните запитвания, проявено желание и инициативност от Ваша страна да подпомогнете любимия си отбор в тази несправедлива и нечестна ситуация, в която се озовахме заради непрофесионалното, некадърно и престъпно управление на клуба ни в предишните години, откликваме на Вашата идея да се отвори дарителска сметка.

В нея всички Вие, които искате по някакъв начин и с колкото позволяват възможностите Ви да станете съпричастни с нас в тази битка, ще можете да дарите парични суми, отделяйки от личните си финансови средства в тези тежки времена.

Вярваме, че заедно ще се справим и с това неочаквано предизвикателство!

Вашите дарения може да направите на следната банкова дарителска сметка:

ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА

ПФК ЦСКА СОФИЯ ЕАД

IBAN: BG22FINV91501017025815

BIG: FINVBGSF

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html