24.8 C
София
понеделник, 23 май 2022 г.

Бойко Борисов: Арести, арести, докато те крадат…

Снимка БНР

„Лакомниците толкова бързат да се налапат. Бордът на „Булгаргаз“ още не е започнал да работи, а вече отварят офертите за 3 секунди и определена фирма чака и натиска копчето. След това затварят офертите. И после парите от рушвета отиват някъде в чужбина. Вземат 60 000 мегаватчаса и отиват на Малдивите да си почиват“, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Кирково.

„Тея ходят в Брюксел да говорят за корупция, за реформа в съдебна система, тея точно… Тея хора като ги гледате, не ви ли е мъчно, бе, Рашков ли си, къв си там…? Не ви ли е мъчно, бе… с три байпаса да ги държите по арестите, докато лъжете с машините в София. Директно се пренасяме към 44-ото – по същия начин партията на Рашков и сега припозната от Кирил Петков, защото от няколко дни реториката му е същата. Арести, арести, докато те крадат. И ще докажем, че са крали в петък вечер. И то са крали с милиони“, подчерта Борисов.

„Дошли сме да обясним на хората как управляващите 8 месеца лъгаха за АМ „Хемус“, за ин хаус процедурите, а сега техните министри работят по абсолютно същия начин. Всяко тяхно действие е лъжа и измама, 8 месеца лъжи“, каза Борисов. „Политиката на Кирил Петков е слагаш жена си, любовницата си, назначаваш на висок пост и шефа на ЛИДЛ и няма конфликт на интереси“, допълни още бившият премиер.

Източник:  bgnes.bg

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html