13.8 C
София
вторник, 24 май 2022 г.

Стефанов: Три пъти вадиха езика на Жоро Петков

Снимки: Спортал
Босът на „Славия“ Венцеслав Стефанов коментира снощния мач с ЦСКА, загубен от „белите“ с 2:3. Срещата беше белязана от сериозен инцидент с играещата легенда на клуба Георги Петков, който беше откаран в болница. „Много съм разочарован! Многo! Искам да благодаря на Борислав Михайлов за много правилния подбор на съдиите.
Волът рие, рие, рие и хвърля на гърба си. Кой каквото сам си направи, никой не може да му го направи. Докога дербитата, в които участва „Славия“, ще бъдат ръководени от такива съдии?! Не отсъди чиста дузпа за „Славия“. После удар по Георги Петков, изваждане на вратаря с носилка, няма и картон за Кайседо! Жоро игра първи с топката.  Докога питам! Нали дойде един унгарец, не можеше ли да сложат съдия, който наистина става? На този имаха ли му респект според вас? Стойчо го псува, какво ли не му каза, всички от ЦСКА го правиха на маймуна, той седи като статуя. Какво трябваше да се случи на този мач? Благодаря на Съдийската комисия, благодаря на Боби, благодаря на Гриша Ганчев! Гришата свърши добра работа още в предишния кръг, когато нашариха всички наши футболисти срещу ЦСКА 1948. Благодаря им! По този начин българският футбол ще върви напред, с общи усилия на няколко клуба и на БФС. Вече имаме специалист по съдиите, видяхме колко е специалист. Ние ще си продължаваме по нашия път – който оценява това, нека ни подкрепя. Вчера в единия отбор имаше само един българин, това може би е било много приятно за някой, но за мен и повечето българи, не вярвам. Трябва да има място и за нашите деца. Макар и млади, те показват, че имат нокти и зъби, а могат да играят и футбол.
Тръгнах преди края на мача, за да видя как е Жоро Петков. По-добре е сега. С лакът го удря в главата, гълта си езика, три пъти му вадят езика, няма и картон! Във ВМА е, ще се възстановява, а ние ще играем с 15-годишните, няма страшно! Много съм разочарован“, каза пред Sportal Венцеслав Стефанов.
Източник: sportal.bg
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html