14.1 C
София
четвъртък, 26 май 2022 г.

Нешка Робева застана зад Янев: Простете, генерале, не сме дорасли

Снимки: архив

Нешка Робева застана зад военния министър Стефан Янев, чиято оставка ще бъде гласувана днес в Народното събрание. Тя използва социалните мрежи, за да заяви своята подкрепа и неодобрение за първата оставка в кабинета на Кирил Петков.

„Простете, Генерале, не сме дорасли. „България има насъщна нужда от сърцати юнаци и честолюбиви войници, които не от смърт, а от позор се боят. Има хора, които излъчват такова достолепие, че неволно ставаш на крака, когато ги видиш. И ако си войник, отдаваш чест. Такъв е Генерал Стефан Янев – Министър на отбраната на България.

Днес „лоялните“ марионетки от НС ще се съберат и ще гласуват, поисканата чрез Кирил Петков, оставка на Генерала.

Причините?

Думички… Думичките, били причината?! Ако не бяха думичките, щяха да измислят друго. „Лоялните“ изпълняват волята на благодетелите си – те затова са „лоялни“. А България – междинна спирка.

Няма нужда да бъда многословна.

ДУМИТЕ на един от големите герои на България – Полковник Борис Дрангов – загинал в бой за Родината си, по-прилягат на Генерала…

За да живее България има належаща нужда от нравствени великани, а не от безмълвни и поцепени нравствени кастрати. За да побеждава, България трябва да се води от възвишени характери, а не от безмълвни, роболепни самопоклонци… Причина за изчезване на всяко държавно устройство е безгрижието в развалата. Помнете и усърдно, чисто метете стълбата само отгоре надолу! Простете, Генерале – не сме дорасли…“

Източник: facebook.com

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html