24.8 C
София
понеделник, 23 май 2022 г.

Петков: Всява се паника за горивата, няма шанс да свършат!

Снимки: интернет

Опашки пред бензиностанциите се извиха в цялата страна снощи. На места литър гориво струва над 3 лева. Шофьори се наредиха да чакат, за да заредят автомобилите си, защото са притеснени, че в следващите дни петролът ще поскъпне драстично и ще има проблем с доставките на горива.

С пост във Фейсбук късно снощи премиерът Кирил Петков обяви, че в момента в страната ни се всява паника без никаква причина. Той е категоричен, че гориво има и няма никакъв шанс да спре или да свърши. Премиерът допълни, че ще призове Комисията за защита на конкуренцията да извърши проверка кой и как спекулира с цените.

„Без никаква причина в момента се всява паника за горивата! Един танкер разтовари днес, чакат се още два танкера за разтоварване в „Лукойл“. Гориво има и няма никакъв шанс да спре или да свърши!

Ще призова КЗК да извърши проверка кой и как спекулира с цените! Другата хибридна лъжа е, че сме щели да изпратим войници в Украйна. Поредната фалшива новина! Колкото и хибридни лъжи да се разпространят, проблемът им е, че остават лъжи, а на лъжата краката са къси!“, пише Петков.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html