24.8 C
София
понеделник, 23 май 2022 г.

Борисов към кабинета: Дано им дойде акълът, ще сринат държавата

Снимки: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов защити премиера Кирил Петков, който бе замерян със снежни топки на връх Шипка. И нападна друг свой опонент, обвинявайки го като виновник за омразата в обществото.

„Да се мразим е лесно, да видим от омразата как ще се излезе“, заяви Борисов на среща в село Йонково, Исперих, която се излъчваше във Фейсбук страницата му. „Не ми харесва да се замерват държавници на национален празник, хубави или лоши, със снежни топки“, каза още Борисов. „Направиха го същите, които правиха това и срещу нас преди година и половина“, добави лидерът на ГЕРБ. И нападна президента Румен Радев, обвинявайки го, че е „създал голяма омраза и напрежение“. „Радев раздели за една година хората, криво ми е, че премиер е замерян и то на национален празник, независимо от коя политическа сила е“, посочи той. „Една година ни правеха разни неща и сега им се случват същите“, каза Борисов по отношение на новите управляващи.

„Цените изпуснаха на всичко още миналия юни – на тока, на газа, на храните, в земеделието“, коментира Борисов. И добави – „Надявам се, че ще им дойде акълът скоро, че така не може, че така ще сринат държавата“, поясни той. „Искам от нашите кметове да сплотяват, а не да разединяват“, заръча Борисов на своите.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html