16.8 C
София
вторник, 24 май 2022 г.

Путин се появи на митинг с яке за над 12 000 евро

Снимка: instagram.com/leadervladimirputin

Руският президент Владимир Путин излезе на сцената на стадион „Лужники“ в Москва по време на празничен концерт-митинг по повод осмата годишнина от присъединяването на Крим към Русия.

Той се обърна към хилядите събрали се на трибуните, като приветства военната акция на Русия в Украйна, която Кремъл нарича „специална военна операция“. Впечатление направи, че руският лидер беше облечен с дрехи на луксозната италианска марка „Лоро Пиана“, която произвежда дрехи от кашмир. Според модна справка, пухеното яке струва около един и половина милиона рубли или 12 000 евро. Изборът на тоалет далеч не е случаен, защото умело прикрива бронежилетка и кашмирен пуловер, която плътно пази врата му.

На фона на войната, контрастът между баснословно скъпото облекло на президента и желанието му да убеди руснаците, че е за тяхно добро да затегнат коланите заради световните санкции, е повече от очевиден. А тази гледка идва да ни подсети, че гневът на света към действията на руския лидер е напълно основателен. И макар планът на Путин едва ли да е бил такъв първоначално, сметките му за задържане с нокти за властта на всяка цена започват да излизат напълно погрешни и да се сгромолясват.

Източник: momichetata.com

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html