14 C
София
сряда, 25 май 2022 г.

Проф. Иво Христов: Украйна беше създадена, за да взриви Русия

Снимки: интернет
„Украйна беше създадена, за да взриви Русия. Украйна беше създадена като такъв проект още преди 30 години. Това заяви проф. Иво Христов в предаването „Не се страхувай!“ с водещ Васил Василев по телевизия „Евроком“. Той цитира интервю на бившия кмет на Санкт Петербург Анатолий Александрович Собчак от 90-те години.
„Украйна прави всичко необходимо, за да създаде огромна 400-хилядна армия, да използва всички активи на съветската армия, както и прави отчаяни опити да задържи ядрените активи, които са не територията на Украинската съветска република“, се твърди в интервюто, посочи проф. Христов.
„Вижда се, че се създават два полюса – единият е около Северна Америка, а вторият – около Китай. Към него вероятно ще влезе по-голямата част от Централна Азия и Иран. Саудитска Арабия води преговори за доставка на петрол в юани. В тази група ще се вкара част от Югоизточна Азия. Възможно е да се присъедини и Индия. Това е съвършено друга сила в света. Всичко зависи от това как Русия ще се представи в Украйна. Ако тя спечели, ще има много трусове“, допълни Христов.
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html