13.8 C
София
вторник, 24 май 2022 г.

Дилов към премиера: Имаме данни, че се биете в МС. И ние искаме да участваме

Снимки: интернет

„Имаме данни за насилие в МС, за сбивания между заместник-министри. Оправдайте тези данни или ако не е така, моля не дръжте опозицията отстрани. Ние искаме да участваме”. Така се обърна депутатът от ГЕРБ Любен Дилов-син към премиера Кирил Петков по време на днешния блиц-контрол в парламента, когато се разискваха различни въпроси.

Депутатите питаха премиера за газовата връзка с Гърция, за борбата с корупцията и за полицейското насилие. Даниел Митов зададе въпрос на премиера за отношението му към станалото на мач на Пирин-Благоевград. Припомняме, че на кадри си личи как полицаи влачат украински студент в безсъзнание, а главата му се блъска в огражденията.

След като Кирил Петков заяви, че не е запознат със случая, Любен Дилов-син направи реплика: “Ние сме сигурни, че хаосът, който създавате, поражда насилие”. Той даде друг пример за насилие – турският шофьор, който беше ударен от полицай.

Дилов посочи, че поръчковите убийства са се увеличили: “Няма данни, че вие се събирате и говорите за това. Имаме данни за насилие в МС, за сбивания между заместник-министри. Опровергайте тези данни или ако не е така, моля не дръжте опозицията отстрани. Ние искаме да участваме”.

Източник:  glasove.com

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html