24.8 C
София
понеделник, 23 май 2022 г.

“А” отборът на Кирил Петков си спретна фитнес купон в парламента (видео)

Снимки: tribune.bg
„А“ отборът на Кирил Петков в Народното събрание реши да загрява в кулоарите на Народното събрание. Депутатите от формацията на ПП от които са трудно разпознаваеми заради своята „популярност“ станаха истински хит в мрежата си. Причината обаче не е работата им като народни представители.
Докато депутатите решаваха в малките часове на нощта дали да се отпуснат пари за пътните строители, които са пред фалит заради неплащане от страна на правителството, „младите“ надежди на Кирил Петков си спретнаха фитнес купон.
От видеото с което сами се похвалиха за подвизите си става ясно, че предпочитат да се разтягат и разпъват в кулоарите, вместо да работят. Още в първия ден на Народното събрание техния гуру Кирил Петков се закани, че ще връща парламентаризма в България. Дали което се вижда и от видеото.
Припомняме, че вчера управляващата коалиция окончателно реши да закрие спецправосъдието. Въпреки експертните становища и предупреждението на магистратите, че тежките дела които се водят в спецсъда ще потънат, гласуването мина и на второ четене.
В късните часове на нощта по обещание на премиера Кирил Петков трябваше да се отпуснат и над 660 милиона лева за ремонт на пътищата и разплащане с пътните строители. И трите проекта на решение бяха отхвърлени. Цялата дължима сума е около 1 млрд. лева, а от месеци работници в пътните фирми протестират. Миналата седмица регионалният министър Гроздан Караджов дори поведе недоволството пред Народното събрание и предупреди, че ако стане най-лошото и има загубени човешки животи, то отговорност ще носят от ПП.
Източник: tribune.bg
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html