20.8 C
София
вторник, 24 май 2022 г.

Слави: Управител на БНБ остана Димитър Радев, избран с гласовете на ГЕРБ и ДПС. Честито!

Снимки: интернет
Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов коментира това, че Народното събрание не одобри кандидатурата на Любомир Каримански за управител на БНБ.
„Днес Любомир Каримански трябваше да бъде избран за управител на БНБ с гласовете на ГЕРБ и ДПС. Нали такива бяха внушенията? А всъщност какво стана? Любомир Каримански не беше избран с гласовете на ГЕРБ и ДПС и управител на БНБ остана Димитър Радев, избран с гласовете на ГЕРБ и ДПС. Честито!“, написа в пост в социалната мрежа Фейсбук лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов.
Той добавя, че е гледал внимателно дебата в НС. „И през всичките над 3 часа не чух
нито един аргумент защо Любомир Каримански не трябва да е управител на БНБ. Нито един!  А нали сме парламентарна република и нали затова е процедурата – да се води дискусия в парламента и да се сблъскат мнения “за” и “против”. Аз аргументи “против” Любомир Каримански не чух, даже чух само хвалебствени думи. Но видях гласове “против” Любомир Каримански. Много гласове. Странна работа. Думи и действия се разминаха и нямаше никаква корелация“, пише Трифонов.
Според него „обвиняват “Има такъв народ” в задкулисни договорки, но явно договорките ги бяха направили други“. „Благодаря на Любомир Каримански – достоен и смел мъж. Той спечели, защото уроците, които научаваме в живота си, са едни от най-големите успехи в него“, завършва поста си лидерът на „Има такъв народ“.
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html