15.8 C
София
неделя, 29 май 2022 г.

Синът на Милен Цветков: Научи ме, че няма значение колко си богат, а колко достойно си живял

Снимки: Фейсбук
Синът на Милен Цветков – Боян трогна социалните мрежи. Причината бе пост по повод две годишнината от смъртта на баща му.
Известният журналист загина на 19 април 2020 г. като джип, шофиран от Кристиан Николов, се заби със скорост от 99 км/ч. в колата му, която чака на червен светофар до голям търговски център в столицата. В кръвта на Кристиан Николов бяха открити няколко вида наркотични вещества, сред които кокаин, метамфетамин и канабис.
синът на Милен Цветков написа в Инстаграм послание за баща си:  „Баща ми не обичаше клишетата, нито сърцераздирателните послания. Той ме научи на много – показа ми света по неговия начин, така, както той го разбира. Понякога ми се караше, на моменти беше строг, но знаех, че ме обича безусловно.
Мама казва, че връзката ми с него е специална и най-големият и важен урок, който е дал на всички ни е, че няма значение човек, колко е бил богат или успешен, а колко достойно е живял, никога не е предавал принципите си и винаги е отстоявал позициите си, въпреки всичко. Това беше ТОЙ“, завършва Боян Цветков.
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html