24.8 C
София
петък, 20 май 2022 г.

Ален Делон с прощални думи преди евтаназията

Снимки: Туитър

Eдин от най-великите френски актьори – Ален Делон, е решил да сложи край на живота си чрез евтаназия. Той ще го направи в Швейцария, където това е позволено. Испанското издание „Marca“ публикува обръщението на Делон към феновете му.

„Искам да благодаря на всички, които ме придружаваха и ме подкрепяха през всичките тези години. Надявам се, че ще бъда пример за бъдещите актьори не само с в работата, но и с ежедневието между победите и пораженията. Благодаря ви! Вашият Ален Делон“.

Миналата година Делон говори в различни интервюта за евтаназията. В нея той вижда естествено решение за човек, навършил определена възраст, в даден момент иска да умре мирно и спокойно. „Евтаназията е най-логичното и естествено нещо, което трябва да се направи. От определена възраст и време имаме правото да си тръгнем мирно от този свят без подкрепата на болница или животоподдържащи устройства“, каза Ален Делон в интервю през 2021 г.

Актьорът каза още, че ще напусне този свят без съжаление.

„Животът не ми носи кой знае какво. Всичко съм видял, всичко съм изпитал. Но най-много ненавиждам сегашната епоха. Повръща ми се от нея! Всичко е фалш, всичко е сменено. Няма почитание към дадената дума. Важни са единствено парите. Знам, че ще напусна този свят, без да ми е мъчително за него!“.

Източник: blitz.bg

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html