24.8 C
София
понеделник, 23 май 2022 г.

Костадин Костадинов: Стефан Янев е следващият американски проект в България

Костадин Костадинов, сн. БГНЕС Архив

„Още когато се разбра, че Стефан Янев ще бъде махнат от поста министър на отбраната, от „Възраждане“ казахме, че той ще бъде следващия американски проект в България.“ Това написа във Фейсбук лидерът на партията Костадин Костадинов.

„Тогава Янев отрече да прави партия, но вчера вече каза и името – „Американски възход“. Американците не са глупави хора – видяха, че сегашният им проект „Продължаваме промяната“ се проваля и отрано задействаха следващата си марионетка. Само че и ние българите не сме глупави, а и вече има „Възраждане“, което действа като противоотрова на цялата американска пропаганда в страната ни“, пише още Костадинов.

„Разбира се, тъй като играта е сложна, американците залагат и на други свои марионетки, които активизират в момента, включително опитвайки се да имитират „граждански антинатовски протести“. Само че ще бъдат тежко разочаровани. И то много скоро! Все повече и повече българи виждат реалността в страната, а „Възраждане“ вече е първа политическа сила“, обобщава Костадин Костадинов.

Източник: facebook.com

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html