24.8 C
София
понеделник, 23 май 2022 г.

Любен Дилов: Цялата коалиция клекна пред Нинова

Снимки: БГНЕС; интернет

„Имам усещането, че управлява Корнелия Нинова, защото цялата коалиция клекна и прие това безумно решение, което дори ние трябваше да го гласуваме“. Така коментира пред Би Ти Ви военно-техническата помощ за Киев от София Любен Дилов-син, депутат ГЕРБ-СДС.

„Изиграхме партия шах, свързана с позицията на България по отношение на помощта за Украйна. Това е жестока акробатика, с която всъщност не се цели да се помогне на Украйна или да не се помогне, а просто да се скрепи и управлението. Аз не знам какво да мисля, не знам кой управлява в момента“, каза той.

Според него коалицията и парламентът са се помолили на Нинова да не напуска по този начин: „Наистина парадокс, който се дължи на напълно нескопосаното управление на Кирил Петков“.

„И още отсега на хоризонта започва да се мержелее една много, ама много широка коалиция, от ония, които биват заченати в популизъм и все завършват в кавга за „постните дробчета“, каза още той. За дробчета коментира преди два дни и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. С тази метафора той определи отношенията в коалицията.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html