24.8 C
София
вторник, 5 юли 2022 г.

Бащата на Георги Йомов заплашил с пистолет в ръка: Ще ти пръсна главата!

Снимки: Dsport; интернет

Софийската районна прокуратура привлече към наказателна отговорност бащата на Георги Йомов – Цецко за извършени хулигански действия и закана с убийство, съобщава „Труд“. Около 22 часа на 16 май той извадил пистолет, насочил го към И. П. и произвел изстрел в левия му крак, след което насочил пистолета към М. В. и прострелял и него в левия крак. Деянието по своето съдържание се отличава с изключителна дързост, уточниха от прокуратурата.

Бащата на футболиста е обвинен и за това, че се е заканил с убийство на единия мъж. Като извадил пистолета, го насочил към мъжа и му казал „Ще ти пръсна главата“. До момента в хода на разследването са разпитани множество свидетели, направен е оглед на местопроизшествието и са извършени претърсвания и изземвания, назначени са експертизи. Цецко Йомов е задържан за 72 часа с прокурорско постановление, предвид опасността да извърши друго престъпление.

Предстои да бъде внесено искане в съда за разглеждане на дело за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html