24.8 C
София
вторник, 5 юли 2022 г.

Тошко Йорданов за решетките: Ако дойдат да ни хвърлят един бой, ще са прави

Снимки: БГНЕС

“Много глупаво нещо е да се слагат решетки на парламента. В крайна сметка, ако дойдат да ни хвърлят един бой, ще са прави. Не трябва да го обръщаме на Централен софийски затвор.

Ако искат, да дойдат да ни сложат по едно номерче, да ни заградят плаца и да ни изкарат в почивката в 11,30 ч. да обикаляме на слънце в кръг. Колкото по-бързо ги махнат, толкова по-добре“, коментира председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов за решетките в парламента.

На въпрос кой е дал заповед да се сложат вратите, Йорданов каза: „Не знам. Върнете си поста на г-н Трифонов, там е обяснено доста ясно, че някои неща се случват без ние да научаваме. Нямам никаква представа кой е направил тази глупост“.

По-рано вчера стана ясно, че от Министерството на културата са наредили да бъдат премахнати решетките на входа на Народното събрание. Инспектори от Главна дирекция „Инспекторат за опазване на културното наследство” на Министерството на културата са извършили спешна проверка във връзка с информациите за осъществена нерегламентирана намеса по сградата на Народното събрание, която е със статут на недвижима културна ценност от национално значение.

Източник: eurocom.bg

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html