23.8 C
София
събота, 2 юли 2022 г.

Говорителят на СГП: Работим по версия за отвличане на Алтънбашев

Снимки: Фейсбук

В деня, в който последно е забелязан, сестра му е видяла лице, което е било покрито с дрехи и с каска. Тя го е забелязала. Получила е позвъняване на нейния звънец. Появила се е на вратата, развикала се е. Лицето се е изплашило и избягало. То не е влязло в апартамента. Това каза говорителят на СГП Десислава Петрова по Нота телевизия относно изчезналия млад мъж Александър Алтънбашев.
Мога да потвърдя, че се преглеждат камери от видеозаписи. Лицето, което сестрата е видяла пред апартамента на брат си се издирва. Нямаме информация да не е жив Александър Алтънбашев /криптотърговец/. Не мога да потвърдя нещо, което да се е случило и да е довело до смъртта му.
Неговата сестра го е забелязала в района на “Младост” в София, в близост до кино и мебелен магазин на 23 май. Имало е кореспонденция между нея и  него през неговия мобилен телефон през приложение. В 12:21 ч. телефонът му е бил изключен.
Ивайло Борисов – Ториното е разпитан също. Основната линия по която се работи, е отвличане. Може лицата да са се скрили по собствена воля. Това също е вариант. Но основно се работи по отвличане. Затова сме оскъдни при предоставяне на информация.
Източник: frognews.bg
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html