24.8 C
София
понеделник, 4 юли 2022 г.

Георги Марков: Партизаните на Сорос, които ни управляват, ще ни вкарат в национална катастрофа

Снимки: интернет

Бившият конституционен съдия Георги Марков остро реагира на готвения във Финансовото министерство законопроект,  според който властта ще брани финансовата и икономическа система с извънреден орган, който ще прави наказателни списъци без съд и присъда, ще замразява пари и имущества по донос. Проектозаконът вече предизвика трус сред депутати и юристи.
Министърът на финансите ще е начело на специалния Междуведомствен съвет, който ще изготвя черните списъци.
 Физическите и юридически лица, за които има данни, че извършват една от тези дейности, след проверка, ще се включват от правителството в специален Национален списък.
Освен това се предвижда да има Национален списък на свързаните лица, където попадат тези, които са съдействали или са осигурили материална помощ на лицата от Националния списък.
Ето коментара на Георги Марков във Фейсбук:
Борисов ще бъде вкаран в Черния списък от неолибералното комунистическо правителство на Петков, Василев и Рашков, и понеже е лидер на партия – ГЕРБ ще бъде лишена от държавна субсидия. Проф. Киров правилно нарече тази законодателна идиотщина чист фашизъм. Бих добавил и комунизъм, защото на практика партията на Петков се идентифицира като държавна. Но чл. 11 от Конституцията забранява подобно начинание и партията ПП подлежи на забрана от Конституционния съд.
От къде им идва куражът за подобно безцеремонно нарушаване на над 20 члена на Конституцията? Ами мислят, че всичко им е позволено щом Америка за България на Сорос е с тях и Байдън ни определи Канадеца за премиер. Става дума за половин Америка, защото другата половина е на Тръмп.
Партизаните на Сорос, които ни управляват, ще ни вкарат в национална катастрофа, а не изключвам и във война с Русия. Войната е неизбежна и ще избухне преди изборите в САЩ на 8 ноември. Кой ще драсне клечката?
ТЪРСИ СЕ ДЪРЖАВА, УПРАВЛЯВАНА ОТ АХМАЦИ. МОЖЕ БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ОКАЖЕ МНОГО ПОДХОДЯЩА ЗА ПРОВОКАЦИЯ. ТУК-ТАМЕ ВЕЧЕ НИ КАЗВАЛИ, ЧЕ СМЕ ЛИДЕРИ! ЛИДЕРИ В ГЛУПОСТА, РАБОЛЕПИЕТО И ДУПЕДАВЩИНАТА.
Източник: epicenter.bg
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html