23.8 C
София
събота, 2 юли 2022 г.

Петков: Единственият фокус на ДПС е върху защитата на Пеевски

Снимки: БГНЕС

ДПС е фокусирано единствено и само върху защитата на един от депутатите в Движението за права и свободи – Делян Пеевски. Всички разговори от парламентарната трибуна и в медиите са в пълна защита на Делян Пеевски.
Разбирам, че на ДПС това им е единственият фокус, но мисля, че може да се фокусираме и върху по-важни въпроси освен неговата цялостна и пълна защита. Българското население знае защо го правите. Това каза министър-председателят Кирил Петков от парламентарната трибуна.
Премиерът участва в парламентарния контрол. Към премиера имаше едно питане, отправено от ДПС и то се отнася до Решение на Министерски съвет, с което е разрешено Министерство на транспорта и съобщенията и Национална компания „Железопътна инфраструктура“ да подпишат договор за финансиране на проект „Модернизация на жп линия София – Драгоман – сръбска граница, жп участък Волуяк – Драгоман – фаза 1“, с отпусната финансова помощ в размер на 166, 2 млн. лева, осигурени от Оперативна програма „Транспорт и транспортна инфраструктура“ 2014 – 2020.
Източник: dariknews.bg
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html