24.8 C
София
вторник, 5 юли 2022 г.

Провалът на Петков е голям провал на американското посолство и Радев

Снимки: БГНЕС

Провалът на Кирил Петков е голям провал на американското посолство, кръга „Капитал“, НПО-тата на Сорос и президента, които ни го натрапиха
След като Слави би шута на коалицията /което Нинова трябваше, но не направи/, Кирчо каза, че ще управлява с правителство на МАЛЦИНСТВО.
Ами, то и парламентът е избран от МАЛЦИНСТВО – 2/3 от избирателите не гласуваха. Зад президента също стои МАЛЦИНСТВО – едва милион и половина гласа. В резултат на машините България остана държава с институции на МАЛЦИНСТВО от хората.
Предсрочните избори са НЕИЗБЕЖНИ. Трябва да си върнем бюлетината, с която скоро гласуваха над 60% от словенците и над 70% от унгарците на парламентарни избори, като и над 60% от французите и сърбите на президентски вот.
Ние не вдигнахме оръжие срещу комунизма, както унгарците. БЮЛЕТИНАТА бе нашето оръжие срещу комунисти като Рашков. Машините, Партизаните на Сорос и Корнелия ни го върнаха, за да ни нарича “бивши хора”, като след 9 септември 1944-та и арестува незаконно лидера на опозицията.
Това, че Херо Мустафа поздрави Рашков е най-големият гаф на американски посланик в годините на прехода.
За една година след Бойко съсипаха България. Съд за убийците на българската демокрация! Отдавна казах, че Гешев ще надживее този парламент и това правителство!
P. S.: На 4 януари 2022 г. казах публично, че вторият човек на Сорос в България ни е външен министър. Слави сега го разбра. По-добре късно, отколкото никога. Още от Нова година ни подготвят националното предателство! Всички национални предатели на самолета на Кирчо до Скопие с еднопосочен билет.
Автор: Георги Марков, политик и конституционен съдия
Източник: facebook.com

 

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html