23.8 C
София
четвъртък, 30 юни 2022 г.

Бивша певица на Слави: Срамът е голям! Вече въобще не е смешно

Снимки: Фейсбук

„Очаквах, че Слави Трифонов ще влезе в политиката. Докато работех там, усещах, че ще стане“, призна пред bTV бившата певица в „Шоуто на Слави“ и Ку-ку бенд Алекс Раева.
„Очакваше ли Слави Трифонов да влезе в политиката, ти го познаваш добре?“, пита я водещата Петя Дикова. „Да, очаквах. Още докато работех там усещах, че натам го влече. Бях убедена, че ще стане, защото той е доста целенасочен човек. За съжаление обаче не събра правилно тези качества и не извлече каквото трябваше да извлече и мисля, че срамът е голям. Не бива така да става. В момента сме на един сериозен кръстопът, в който трябва да направим правилния избор. Вече въобще не е смешно, въобще не е шоу“, заяви Раева.

Тя определи годините в Шоуто на Слави като „казармени години“ и призна, че славата я главозамаяла в началото. За пръв път формацията на Слави Трифонов се яви на изборите през април 2021 г. и стана втора политическа сила. На предсрочните избори през юли групата на „Има такъв народ“ беше най-голямата в парламента, но не успя да състави правителство. През ноември формацията взе петото място в парламента и стана част от управляващата коалиция. На 8 юни Слави Трифонов обяви, че ИТН напуска коалицията, но това предизвика разцепление в партията.

Източник:  frognews.bg

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html