28.8 C
София
вторник, 9 август 2022 г.

Путин към лидерите на Г-7: Ако се съблечете, ще бъде отвратителна гледка

Снимка Интернет

Руският президент Владимир Путин коментира шегите на лидерите на Г-7 срещу него по време на среща на върха в Германия. Шегуваха се с разсъбличането му по различни поводи. Лидерите на най-мощните държави в света се подиграха на Путин, питайки се един друг дали трябва да се съблекат като руския президент.

„Не знам как искаха да се съблекат до кръста или под кръста, но мисля, че би било отвратителна гледка“, каза Путин, цитиран от РИА Новости. Руският президент заяви, че е съгласен с думите на поета Александър Пушкин, „че можеш да бъдеш разумен човек и да мислиш за красотата на ноктите си“. Съгласен съм с това. Всичко в човека трябва да е хармонично, както душата, така и тялото. За да бъде всичко хармонично, трябва да се откажете от прекомерната консумация на алкохол и други лоши навици, да се занимавате с културизъм и упражнения“, обясни Путин.

Руският президент също така подчерта, че това не е най-добрият период на отношенията между Русия и страните от Г-7.

„Познавам лично всичките си колеги. Всички те са лидери, имат характер. „Ако искат, могат да постигнат необходимия успех, но трябва да работят върху себе си“.

Източник: eurocom.bg

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html