15.8 C
София
петък, 19 август 2022 г.

Йордан Цонев: Кабинетът е „Секс, лъжи и видео“, да си направят тест за наркотици

Снимка Интернет

Всички, които управляват в момента, да си направят по един тест за наркотици, предложи зам.-шефът на ДПС Йордан Цонев в студиото на bTV. „Опитах се да обобщя ситуацията с един филм от близкото минало, само ще добавя наркотиците. Става въпрос за филма „Секс, лъжи и видео“, подсети Цонев, като добави, че за наркотиците чел по медиите. „Аз сериозно говоря – говоря за тези, които управляват в момента. Има доста сигнали. Аз чета в медиите, а и виждам“, каза още Йордан Цонев за предложението си за тест за наркотици за управляващите.

„Този кабинет на Петков и Василев е кабинет, който създаде хаос и безброй скандали. Не мога да ги изброя всичките, толкова са много“, посочи Цонев. Той обърна внимание, че в студиото не е дошъл поканения Иво Прокопиев. „Сетих се за липсващия в това студио Иво Прокопиев. Той трябваше да е днес тук, но разбрах, че е зает. Но явно е зает да прави новия си кабинет, така че ще дойде след това“, предположи Цонев.

На въпрос откъде знае, че Прокопиев трябвало да е в студиото, отговори, че като го поканили, му казали кои са другите гости. „Няма да подкрепим кабинета на Асен Василев“, каза Йордан Цонев от ДПС. „Много трудно се управлява със 121-2-3 депутати. Ние го правихме по времето на Пламен Орешарски и оттеглихме подкрепата си. Не може да събереш мнозинство за един закон. Това ще бъде агония за самите тях. По-добре да отидем на избори“, смята Цонев.

Той допълни, че изборите не са хаос, но управлението е. „По-добре е да се състави след изборите един кабинет, който 130-140 депутати, едно хомогенно евроатлантическо общество, което да върне нормалността в политиката“, каза Цонев. Той определи като евроатлантически партиите „Продължаваме промяната“, ГЕРБ и ДПС. „Ако спрат да правят глупости и да смятат, че политическите опоненти са врагове, и започнат да преговарят, ще се стигне до резултат“, смята Цонев.

Цонев коментира и съпартиеца си Делян Пеевски. „Той отдавна нищо не казва на Кирил Петков и Асен Василев, защото смята, че няма смисъл да се говори на хора, които лъжат, и добави, че Пеевски дарявал на манастир депутатската си заплата.

Източник: zashtoto.com

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html