29.9 C
София
сряда, 17 август 2022 г.

Полицайката от катастрофата със Семерджиев: Злобните човечета ще си сърбат попарата

Сн. Фейсбук

Симона Радева, за която източници от разследването твърдят, че е служителката на МВР, помогнала на Георги Семерджиев да се укрие, направи първи коментар след случилото се.
„Надявам се в най-скоро време истината да излезе наяве. След което всички да си сърбате попарата от написаното по мой адрес, без дори да сте запознати и да сте видяли нещо с очите си! Както и тези със заплахите към мен за живота и здравето ми, ще си понесете последствията! Никой от вас не е съдия, за да съди, още повече, когато не е видял и не знае какво се е случило! Бъдете живи и здрави всички „злобни човечета“ и се събудите малко, абстрахирайки се от статии, които всеки един може да напише и да раздухва! Спете спокойни вие и дано вашата съвест е чиста, когато заплашвате и се заканвате да отнемате нечии живот заради слухове! На мен съвестта ми е чиста!”, написа Радева в личния си профил във Фейсбук.
От източници на NOVA в МВР стана ясно, че тя му е дала полицейските атрибути, които бяха открити в колата на Георги Семерджиев – палка и сигнална лампа. Двамата имали любовна връзка. Като патрулен полицай, Радева му осигурявала „зелени вълни” на светофарите, както и информация за това къде се намират полицейските патрули в София.
Семерджиев бил информатор на ГДБОП, научи още NOVA. В този смисъл полицейската закрила на Радева не била жизнено необходима за него. Майката на бившия футболист пък имала връзка с водещия му офицер.
Източник: nova.bg
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html