28.8 C
София
вторник, 9 август 2022 г.

Топ следовател разкри горещи факти за Георги Семерджиев

Сн. Фейсбук

Топ следовател изнесе горещи факти за Георги Семерджиев, който дрогиран прегази с джипа си две момичета пред столичния х. „Хемус”. Зам.-директорът на НСлС Ясен Тодоров е открил стълбата, с която Семерджиев се качил през балкона в дома си след зверската катастрофа, от която избяга.
„Камера ни показа, че около час след катастрофата Семерджиев влиза във входа на сградата, в която живее, но нямахме представа как е влязъл в апартамента. Когато претърсвахме жилището, не видяхме как е влязъл. В дома открихме лявата му маратонка, дясната беше останала в джипа. По ходилото му имаше кръвонасядания от това, че е ходил бос“, разказа Тодоров в предаването „120 минути“ по bTV.
Разследващите разбрали, че шофьорът убиец е влязъл в апартамента през балкона със стълба, като са му помогнали още две лица. В момента се правят всички необходими експертизи, за да се установят помагачите.
На следващата сутрин Тодоров, който живеел в района, разхождал домашното си куче и открил стълбата. „Съмнявам се той да е употребил алкохол, но вероятно е употребил наркотици, поне такива са свидетелските показания. В ареста лекарите не успяха да му вземат кръв, защото той отказваше и се съпротивляваше. След като го откарахме в МВР болницата, там успяха да му вземат кръв за изследване“, разкри още Тодоров. Според него има данни, че през годините Семерджиев е бил покровителстван от полицаи.
За полицайката Симона Радева, чието име се свързва със Семерджиев, Тодоров каза, че тя е свидетел на действията, които предприема Георги след катастрофата. Вероятно тя е казала, че Георги чрез стълба се е покатерил през балкона в дома на родителите си.
За първи път след фаталната катастрофа в София с участието на Георги Семерджиев – говори майката на полицайката Симона Радева. Категорично не е била в автомобила. Може да видите негови снимки, дясната страна е смазана. Специалисти казват, че ако там се е возила там, е щяла да бъде на място”, каза тя пред Нова тв.
„Няма отношения със Семерджиев. Не мога да кажа дали се познават. Няма отношения с него. По никакъв начин не са имали интимни отношения”, добави майката на Радева.
На въпрос защо името на дъщеря й е замесено, тя отговори: „Нямам представа. Въпросите стават повече. Постоянно получаваме заплахи. Детето ми не се чувства добре. Не иска да излиза от вкъщи, не иска да разговаря с никого. Не мога да дам никаква информация, която не знам”.
Източник: fakti.bg
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html