21.8 C
София
вторник, 9 август 2022 г.

Колежка към Симона Радева: За 30 години служба не съм чувала за по-голяма извратенячка

Сн. Фейсбук

Българска полицайка се ядоса истински на колежката си Симона Радева, замесена в катастрофата с две жертви в София.

Ето какво написа тя:

„За моите 30 години служба не съм чувала за по-голяма извратенячка (думата полицай за нея не мога даже да изрека) от Симона Радева! Тя не само е позор, с тези грозни татуировки, с лъжите, с тази обица на езика, с тъпите си чалгарски опити за клипчета, а най-вече с това, че е взимала 2000 лв. хонорар да пази другия извратен боклук-престъпник!

Този, който я е назначил, къде е блеел – не е ли видял, че това е танцьорка на пилон и за каква полицайка става въпрос? Етика, морал, достойнство, чест, смелост, благородство и съпричастност са качества, които са задължителни за полицая, защото да си Полицай – това е призвание и не е за всеки! Та моля Ви, не ме занимавайте с тази измислица, която зад решетките ще има много време да размишлява (ако има с какво), колко чиста е съвестта й и на какво прилича животът й. А е добре да изтрие думата полицай от мозъка си, както и полицията да изтрие нея… Та това от мен….

Благодаря на всички, които ме поздравиха по телефона! Не съм очаквала толкова много отзиви за нещо, което е истина!! Бъдете благословени, смели, благородни и честни хора, за да живеем щастливо и прекрасно!! Благодаря ви от сърце!“.

Думите са на полицай Теменужка Христова.

Източник: novini.bg

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html