петък, 22 октомври, 2021

Хороскоп за зодия Водолей

Водолей - Месечен хороскоп

Това ще е един спокоен и приятен месец за вас. Даже в един момент ще ви е толкова спокойно и безоблачно, че ще се чудите кои по-точно са подводните камъни. Не се тревожете, такива няма, просто звездните влияния са на ваша страна. Това е период, в който ще имате достатъчно време да обърнете внимание на всичко, което отлагахте досега. Имате възможност отново да включите в ежедневието си спорта, да обогатите общата си култура, да четете, гледате филми, да разговаря с хора или чисто и просто да се наспите и да си починете. Сега ще можете да отделите време за заниманията, за които душата ви, а не битът, жадува. И хубавото е, че не ви очакват неприятности или проблеми в служебните дела или материалните въпроси.

Работа и пари

Сравнително спокойно ще ви бъде и в професионалния ви живот. Периодът е много подходящ да обогатите знанията си, да повишите квалификацията си и да работите върху собствените си професионални качества. Също така можете спокойно да започнете нов проект, но е добре да е в рамките на сферата, в която по принцип се развивате. Октомври не е подходящ за драстични промени или смели инициативи, за които все пак не сте чак толкова сигурни. Няма смисъл да рискувате сега. Ако трябва да избирате между рутинните си задачи и напълно различни нови дейности, по-добре заложете на първото.

За Водолеите, които имат свой бизнес, също ще важи съветът да не се хвърлят да покоряват нови сфери и да разширяват дейността си, насочвайки се към непознати дълбини. Концентрирайте се върху настоящето и постигнатото до момента. Не всичко е наред и изцяло изрядно. В настоящата ви дейност има детайли, които трябва да бъдат изгладени, така че се заемете с тях. Освен това бизнесът ви ще изисква средства за консумативи, така че по-добре да инвестирате именно в това. Част от вас ще мислят за ново офис помещение или място за фабрика или цех.

Купидон

Хармония ще властва в любовния живот на обвързаните Водолеи. С половинката ви не просто няма да имате скандали, но сякаш ще се разбирате без думи. И двамата ще се стараете да поддържате разбирателството и спокойствието във връзката и ще отделяте много време, за да бъдете заедно. Различни общи занимания няма да липсват и все ще си изкарвате приятно.

На необвързаните Водолеи запознанства няма да им липсват, но повечето от тях няма да са кой знае колко вълнуващи или перспективни. Това обаче няма ви тормози, което ще е хубавото. Още по-добрата новина е, че тези от вас, които наскоро са приключили връзка, ще успеят да превъзмогнат болката и тъгата и ще продължат напред.

Здраве

Проблеми може да имат Водолеите с хронични заболявания, особено ако засягат сърдечно-съдовата система. Усетите ли, че не се чувствате добре, веднага си вземете почивен ден. Забравете за мързела и оправданията и започнете да се движите, за да подобрите вида, а и здравето си. В края на месеца се пазете от физическо претоварване.

Характеристики

Управляваща планета: Уран
Стихия: въздух
Качество: неподвижен
Щастливи числа: 2, 4, 8, 9, 11, 13
Цвят: електрик, ултрамарин, виолетов
Камъни: гранат, циркон, опал, сапфир, аметист, лазурит
Цветя (растения): теменужка, мирта, нарцис
Метал олово
Талисман: ключ, икона
Девиз: Аз мога
Късметлийски дни: сряда, събота
Неблагоприятни дни: неделя
Уязвима част от тялото: крака, кръвоносна система
Допълващ и противоположен знак: Лъв

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html