петък, 20 май, 2022

Хороскоп за зодия Водолей

Водолей - Месечен хороскоп

Интересен ще бъде декември месец за Водолеите. От една страна много от вас ще приключат най-после голям проект, който отдавна занимава съзнанието и дните ви. Други пък най-после ще осъществят своя голяма мечта. Всичко това, разбира се, ще е повод за радост и удовлетворение от изминалата година и вашите лични постижения. Така че е малко вероятно да ви обхване разочарование – просто няма да имате причините за такова.

От друга страна обаче, през следващите седмици е много вероятно да имате проблеми в общуването с хората. Комуникацията няма да е най-силната ви страна, просто защото на моменти ще говорите, без много да мислите. Това, сами разбирате, че е предпоставка за напрежение. Има обаче един коз, който може умело да използвате във всяка ситуация. Ако усетите, че сте прекрачили някоя граница, обърнете го на шега.  Използвайте хумора, за да замажете положението и да спечелите човека отсреща на своя страна. Звучи странно, но този ход наистина много помага.

Работа и пари

Много от вас ще концентрират енергията си в това да завършат голяма задача/проект/кампания, по която отдавна работят. Приключването й може да създаде известен стрес или умора у вас, но след това ще сте изключително доволни от себе си, а и спокойни, че сте си свършили работата. Нищо чудно даже да приключите по-рано от предвиденото. В такъв случай, покажете добрата си страна и помогнете на колегите си в техните ангажименти.

Бизнесмените също няма да има от какво да се оплачат. Даже много от вас вероятно ще сключат много изгодна сделка, която да даде нов тласък на бизнеса ви. Доволни ще бъдете и от хората, които работят за вас, така че ги възнаградете за лоялността и отговорността им.

Водолеите, които успеят да си уредят добра сделка, ще се радват на сериозно увеличение на приходите си. Инвестициите ще са много изгодни и като цяло финансовото ви състояние ще има тенденцията да се подобрява. Много от представителите на знака ще имат възможността да направят голяма покупка, която отдавна планират.

Купидон

През декември ще ви завладее романтична вълна. Ще искате да радвате близките си, да прекарвате време с тях и да показвате чувствата, които изпитвате. Благодарени на това, много от вас ще внесат ренесанс на връзките си – сякаш влюбването и първите трепети отново се появяват.

Самотните Водолеи няма за дълго да са сами. Част от вас ще срещнат човека, който ще има огромна роля в живота ви. И всъщност ще го усетите почти веднага.

Здраве

Ако имате вредни навици и искате да се откажете от тях, периодът е много добър за това. Доста по-лесно ще ви е да се откъснете от всичко, което смятате, че вреди на здравето ви и само си пилеете парите с него. Това се отнася най-вече до пушачите.

Светли празници!

Характеристики

Управляваща планета: Уран
Стихия: въздух
Качество: неподвижен
Щастливи числа: 2, 4, 8, 9, 11, 13
Цвят: електрик, ултрамарин, виолетов
Камъни: гранат, циркон, опал, сапфир, аметист, лазурит
Цветя (растения): теменужка, мирта, нарцис
Метал олово
Талисман: ключ, икона
Девиз: Аз мога
Късметлийски дни: сряда, събота
Неблагоприятни дни: неделя
Уязвима част от тялото: крака, кръвоносна система
Допълващ и противоположен знак: Лъв

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html