петък, 20 май, 2022

Хороскоп за зодия Водолей

Водолей - Годишен хороскоп

Година, изпълнена с препятствия очаква Водолеите. Тя обаче ще ви бъде и полезна в много отношения, така че няма да остане черна в спомените ви. Духовното ви ниво ще бъде подложено на сериозен тест. Ще се нуждаете от много мъдрост и зрялост, за да се справите достойно и да приключите годината с чувство на удовлетворение. Физическите ви възможности също ще са подложени на изпитание. Много от вас ще изпитват силна умора, на която задължително трябва да обърнат внимание.

Интриги и сплетни също не са изключени. Пазете се от тях. Затова бъдете много предпазливи в поведението и изявленията към онези, с които животът ще ви сблъска. Ще получите обаче и много шансове да поправите минали грешки. Работата в пълният смисъл на тази дума, която ще трябва да вършите през цялата година, със сигурност ще даде конструктивни резултати. Просто през този период често ще има ситуации против вашата воля и няма да се чувствате толкова удобно. Ретроградният Сатурн във Водолей от 23 май до 11 октомври ще подчертае проблемите, свързани с вашата кариера и с властите.

Юпитер ще бъде във Водолей през по-голямата част от годината, осигурявайки дълги благоприятни периоди, от които трябва да се възползвате. В началото на юни трябва да насочите вашето внимание към всичко, свързано с разширяване на личния хоризонт, придобиване на ново образование или организиране на важно пътуване.

Ситуациите често ще се променят точно пред очите ви, но трябва неотлъчно да следвате пътя, по който първоначално сте поели. Пригответе се за факта, че много неща във вашата среда ще се променят, а дори и хора. За щастие. някои от тези промени ще ви се харесат.

Работа и Пари

Годината може да преобърне работата и кариерата ви. През втората част на годината, особено през есента, бъдете по-предпазливи с началниците си, защото може да възникне недоразумение, което да застраши позицията ви. Излишната инциативност няма да е във ваша полза. Избягвайте да давате съвети и не натрапвайте собственото си мнение, ако никой не ви го иска.

Някои от вас могат да се насочат към самостоятелен бизнес тази година, други ще открият работа, която да отговаря на новите ви нужди. Ако вашите умения ви предразполагат за по-добра служба и не се чувствате оценени, не се колебайте да смените работата.

Бизнесмените трябва да се опитат да се ограничат в рамките на вече развиващите се дела, започнати в по-ранни години. Хвърлете се в нов проект, само ако сте сигурни напълно в успеха на новото начинание. Проучете до най-малката подробност всеки детайл и подберете внимателно екипа си, подсигурете се и във финансов план.

Работата ще владее мислите и дните на почти всички Водолеи и понякога ще прекрачвате граници с работохолизма си. В никакъв случай не изоставайте в сроковете. Възможни са конфликти и интриги между колеги – не се оставяйте да бъдете замесени.

Въпреки трудностите повечето Водолеи ще се радват на по-добро финансово състояние. Много от вас ще могат да решат някои дългогодишни материални проблеми. От средата на годината очаквайте ръст на доходите. Известно е, че сте трудолюбиви и всеотдайни, работата ви ще бъде оценена високо и това ще се окаже печелившо. Юпитер във вашия зодиакален знак ще носи щедри подаръци и мечтано благосъстояние.

Но за да се случи това, се препоръчва разумно отношение към собствените разходи. Изключително нежелателно е да харчите пари за моментни капризи, защото сами ще си създадете сериозни неприятности.

Ако ви изпаднат допълнителни пари, не ги харчете, а ги спестете. Инвестиции направете единствено в случай, че сте сигурни, че рискове няма да има. Отложете покупката на имот за следващата година.

Купидон

Много ситуации обаче ще окажат решаващо влияние върху личния ви живот. Грешки от миналото ще ви бъдат припомнени, за да не ги правите отново. Бъдете искрени с всички, дори и с тези, които не харесвате. Ще се разкрият много тайни и някои от тях може да са важни не само за вас.

Годината е отлична за задушевни разговори с приятели, срещи с нови хора и забавления. В някоя от тях ще срещнете човек, с когото ще установите проста и истинска връзка, която ще доведе до нещо много красиво. Не всички моменти ще се окажат положителни, но ще запомните с добро годината в личен план. В крайна сметка много от вас ще придобият опит, от който след това дълго време ще могат да се възползват.

Семейните ще преминат през 2021-а без сериозни турбуленции в любовта. На някои обаче това може да им се стори леко скучно. Все пак всеки ще преоткрие красотата в изградените вече отношения. Именно този подход ще бъде най-правилен за по-нататъшно решаване на кармичните проблеми. Всички представители на знака трябва да бъдат много внимателни в началото на юни, когато конфликтите може да продължат дълго и трудно да им намерите решение. Не позволявайте да се стига до развод. Напрежение може да има и в отношенията ви с роднините, така че бъдете нащрек и там.

Най-добрите месеци за обвързване и брак са от юли до септември.

Здраве

Водолеите няма да се радват на крепко здраве през 2021 година. Ще усещате, че организмът ви притиска да се вземете в ръце. Задължително е да потърсите помощ от здравни специалисти. Не се притеснявайте – очаква ви благоприятно лечение на специфично заболяване или успешна операция.

Също така е добре да обърнете внимание на зъбите и костната система. Опасността от наранявания и травми ще е висока. Юпитер може да допринесе за увеличение на килограмите, което да доведе до допълнителни здравословни проблеми. Препоръчително е да си съставите диета и стриктно да я спазвате. През втората половина на годината Марс ще създаде определено влияние върху вашия знак, което, за щастие, ще ви мотивира да бъдете по-стриктни, да имате по-голяма воля и да се контролирате по-лесно. Проверете състоянието на сърцето и съдовата система. Безпочвени промени в настроението не са изключени. Тогава гледайте да се успокоите и изчакайте емоциите да се уталожат.

Ще натрупате по-богат опит през годината, но на моменти стресът и напрежението ще се увеличат. Много от плановете ви може да се провалят и това да доведе до известно разочарование.

Характеристики

Управляваща планета: Уран
Стихия: въздух
Качество: неподвижен
Щастливи числа: 2, 4, 8, 9, 11, 13
Цвят: електрик, ултрамарин, виолетов
Камъни: гранат, циркон, опал, сапфир, аметист, лазурит
Цветя (растения): теменужка, мирта, нарцис
Метал олово
Талисман: ключ, икона
Девиз: Аз мога
Късметлийски дни: сряда, събота
Неблагоприятни дни: неделя
Уязвима част от тялото: крака, кръвоносна система
Допълващ и противоположен знак: Лъв

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html